Meteen naar de inhoud

Verzend en Retourbeleid

Levertijd en verzendkosten

Ik doe zorgvuldig mijn best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. De levertijd van Mar-lines is gemiddeld 3 werkdagen.

Bestellingen die op werkdagen vóór 18 uur worden gedaan, probeer ik binnen 48 uur te verzenden. Niet altijd lukt het mij echter om dit na te komen. In dat geval ontvang je een mail met informatie over wanneer je je pakket kunt verwachten.

De vermelde prijzen op mijn shop zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen: €6,50.

Levering verloopt via PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen.

Retourbeleid

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het werk je toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het werk met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Mar-lines geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@mar-lines.com. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn, dan kan ik deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met me op. We proberen dan de bestelling nog op tijd voor je te wijzigen.