Meteen naar de inhoud

Creatieve kracht

Nadat Ilja Leonard Pfeijffer tijdens zomergasten 2020 opriep om te geloven dat elk mens de wereld een beetje beter kan maken, wist ik dat ik er ook in geloof en ernaar wil handelen.

Mar-lines is kort erop ontstaan als mijn kunstwerk. Een sociale onderneming om mensen te inspireren, aan het denken te zetten of ze te verblijden met een tekening. Voor elk verkocht werk doneer ik bomen aan Trees for All, vanuit een liefde voor de planeet en al wat er leeft. 

Het is een klein begin. Elk verkocht werk zorgt voor drie tot zeven nieuwe bomen. 1051 nieuwe bomen is mijn streven. Omarm je het idee? Neem contact met mij op, ik teken ook in opdracht. Of kies een tekening uit in de shop.

Leve het leven!

Mar-lines video drawing in one line with Procreate
Video afspelen

Sociale Onderneming

Mar-lines is een onderneming zonder winstoogmerk uit liefde voor het leven en de kunst. Zodat kunst leven oplevert. Elk werk betekent 3 a 7 nieuwe bomen. Op deze website houd ik bij hoeveel er is opgehaald middels zelfgemaakte of in opdracht gemaakte tekeningen.

1051
nieuwe bomen

Mar-lines doneert de opbrengst aan Trees for All. Een prachtig initiatief om wereldwijd ontbossing te stoppen en bomen te planten. Bomen zijn een briljante levensvorm waar we veel aan te danken hebben. Lees vooral ‘De 8 grote lessen van de natuur‘ van Gary Ferguson als je meer wilt leren over de magie van bomen.

Visie

Kunst verrijkt de planeet!

Missie

Kunst inzetten om inzicht te bieden en geld op te halen om de omstandigheden voor de planeet en haar inwoners te verbeteren.

Doel

1051 nieuwe bomen voor onze aarde dankzij gekochte tekeningen van Mar-lines. Help je mee?

Inspiratie

'Geloof dat het mogelijk is om iets in de wereld te verbeteren' Ilja Leonard Pfeijffer

Met en voor elkaar

Hopelijk herken je als bezoeker van deze site ook hoe gezegend je bent dat je toegang hebt tot kunst of eventueel omdat je zelf kunst maakt. 

Het zou fantastisch zijn als je me helpt met het verspreiden van de overtuiging dat ‘kunst het leven verrijkt’ en tegelijkertijd de omstandigheden voor onze medemensen en onze planeet kan verbeteren. Ik ben benieuwd hoe jij dit vormgeeft en of we wellicht onze krachten kunnen bundelen.

0
tekeningen verkocht
2
Bomen geplant
0
kg CO2 per jaar opgenomen